Selectează o Pagină

Despre mine

Valorile mele

Pentru a crea un site unde oamenii să găsească ce au nevoie trebuie să am niște reguli și valori pe care să le respect. Sunt lucruri importante pe care oricine ar trebui să le aibă.

De încredere

Pe acest site poți găsi informații sigure. Mereu mă interesez din surse de încredere înainte de a scrie ceva. 

Gratis

Ai acces la informații fără să plătești nimic. Ar fi foarte fustrant să găsești ceva interesant și să nu îl poți accesa nu?

Accept feedback și sugestii

Dacă cumva ai vrut să găsești ceva și nu ai găsit atunci poți să îmi lași un mesaj și eu voi vedea ce pot face pentru tine

Calitatea

Mă străduiesc cât de mult pot să scriu articole cât mai de calitate. Încerc pe cât posibil să nu am greșeli.

Despre mine personal

 

Sunt un adolescent normal ca oricare din voi, am 18 ani, studiez la Liceul Teoretic Axente Sever din Mediaș și sunt în clasa a XI-a Filologie. Duc o viață normală, sau mai bine zis duceam pentru că au avut loc mai multe evenimente. Acum mai multe timp creeasem blogul TIMO jurnal de elev un site mai mult pentru rezumate și călătoriile mele cu familia, după care m-am apucat de atletism. Trebuie să menționez că ador atletismul și anul acesta 2019 în Mai am un an de când practic atletismul. Între timp mă apucasem și de T-Studio dar îl lăsasem baltă o vreme, după care i-am pus o temă noua și alte lucruri încercând din nou să adun mai mulți vizitatori pe site. Fără succes. T-Studio a mai stat o vreme în paragină după care Tata, care știe de toate deci și Divi, mi-a sugerat să încerc să îmi recreez site-ul folosind Divi așa că iată-vă aici pe un site nou care este construi în Divi. Sper să vă placă, pentru că dau tot ce-i mai bun din mine. Acum te invit să arunci o privire prin site 🙂

Lasă un Mesaj

Dacă vrei să lași o sugestie, sau să anunți o eroare, ai ajuns unde trebuie. Mai jos ai datele mele de contact sau poți completa formularul din dreapta.

0772 132 975

Str. Valea adâncă nr. 9