Selectează o Pagină

Câteva cuvinte despre mine

Cum a fost creeat acest site

Într-o zi de vară cam pe la sfârșitul vacanței de vară din 2018, mi-a fost prezentată ideea de a avea un site. Și la vremea aceea aveam destul de mult timp liber așa că am spus: ”De ce nu?” și așa s-a format T-Studio.

Aveam o mică problemă totuși. Nu eram complet decis ce ar trebui să scriu pe el. Cum încă eram la liceu la profil filologic am zis: ”Ce ar fi să scriu rezumate, caracterizări și comentarii?” Și așa au apărut primele articole: Rezumat la Cireșarii, rezumat la Baltagul, caracterizare Vitoria Lipan și așa mai departe.

După ceva vreme a început interesul meu în privința calculatoarelor. Interes pe care îl am și acum. Din acea perioadă am decis să scriu despre lucruri ce au legătură cu calculatoarele. Programe, componente, periferice, tutoriale. Tot felul de lucruri. Și chiar și acum contunui să scriu despre acestea.

Calitate peste Cantitate

Deși pare un lucru care este spus de multe companii pentru a atrage clienții, este valbil și în cazul meu. Cu fiecare articol îmi dau străduința și pun la bătaie tot talentul meu. Și ca și rezultat, toate articolele mele sunt foarte bine optimizate SEO.

Originalitatea este primul factor aici

Ca și o garanție, pot spune că nu vei găsi un articol scris la fel nicăieri altundeva pe internet. Dedic timp și multă răbdare când scriu un articol și mereu sunt atent să exprime ideea pentru care a fost scris.