Selectează o Pagină

Despre mine

Sunt un băiat normal ca oricare din voi, am 17 ani, studiez la Liceul Teoretic Axente Sever din Mediaș și sunt în clasa a XI-a Filologie. Duc o viață normală, sau mai bine zis duceam pentru că au avut loc mai multe evenimente. Acum mai multe timp creeasem blogul TIMO jurnal de elev un site mai mult pentru rezumate și călătoriile mele cu familia, după care m-am apucat de atletism. Trebuie să menționez că ador atletismul și anul acesta 2019 în Mai am un an de când practic atletismul. Între timp mă apucasem și de T-Studio dar îl lăsasem baltă o vreme, după care i-am pus o temă noua și alte lucruri încercând din nou să adun mai mulți vizitatori pe site. Fără succes. T-Studio a mai stat o vreme în paragină după care Tata, care știe de toate deci și Divi, mi-a sugerat să încerc să îmi recreez site-ul folosind Divi așa că iată-vă aici pe un site nou care este construi în Divi. Sper să vă placă, pentru că dau tot ce-i mai bun din mine. Acum te invit să arunci o privire prin site 🙂

Ce am și pot oferi

Deși am doar 17 ani am cunoștințe în diferite domenii și sunt capabil să învăț diferite lucruri noi.

Microsoft Word

Cunosc programul Word Foarte bine și am lucrat deseori cu el atunci când îmi scriam notițele sau când nu aveam internet să scriu pe site.

Power Point

Am folosit deseori Power Point pentru a-mi crea diferite proiecte la școală sau pur și simplu pentru a-mi crea un intro.

Excel

deși nu am folosit foaret des acest program cunost multe funcții ale acestuia precum și modul de utilizare.

Photoshop

Photoshop este programul pe care îl folosesc cel mai de, prin urmare este și programul pe care îl stăpânesc cel mai bine.

Blender

Deși este un program interesant nu stăpânesc decât foarte puțin din el, atât cât mi-am editat propriul intro.

Filmora

Am folosit filmora deseori când mi-am creat propiile videoclipuri despre T-Studio și TIMO.

CorelDRAW

Cunosc acest program de grafică vectorială destul de bine. Sunt în stare să creez pliante sau alte lucruri asemănătoare.

We Believe that Your Experience Begins Before You Even Download the App and Even When You Aren’t Using It.  Our Job is to Connect The Different Ways Your Users Experience Your Brand through Technology.