Selectează o Pagină

Salut, astăzi îți voi prezenta „La ce este folositoare o agendă” și nu, nu mă refer la agenda telefonică, mă refer la cea în care îți scrii obiectivele sau task-urile pentru ziua, săptămâna, luna sau anul acesta sau viitoare. 

Deci cum am spus mai devreme o agendă, sau cum i se mai spune „Planner” este folosită pentru a-ți scrie sau planifica obiectivele, scopurile pe care vrei să le atingi și sarcinile din fiecare zi pentru a-ți atinge scopul. Deci o agendă este făcută pentru succesul propriei tale cauze. 

Bun, acum că știi la ce folosește o agendă probabil că nu vei avea probleme în a o folosi. Eu personal folosesc o agendă creativă, nedatată cu provocări lunare. Este potrivită pentru adolescenți și pentru persoane care adoră provocările și care sunt active. Vă prezint Agenda Îndrăzneață creată de…. dar stai mai bine dai click  uite aici pe numele ei ⬆️.

Atemție! Există mai multe tipuri de agende iar aceasta este una din ele așa că dacă vrei să vezi mai multe tipuri nu ai decât să dai o căutare pe Google și să vezi ce model ți se potrivește.

Mie mi-a plăcut în special cum este aranjată săptămânal. Uite aici o poză:

agendă

Sper că a ieșit bine. Are secțiunile: Top 3 priorități, 3 lucruri importante, 3 obiceiuri, și notițe.

De asemenea are și planificare lunară, adică un fel de calendar al lunii. A, am uitat un lucru, am spus că este nedatată, da ei bine tu trebuie să scrii numerele fiecărei zile a lunii respective. O poză este mai explicativă:

agendă

Și de asemenea are un chestionar pentru luna respectivă și o provocare. Uite aici un exemplu:

agendă
agendă

La final spun că o agendă este foarte bună, indiferent de tipul ei, pentru planificarea timpului și obiectivelor. Dar dacă crezi că poți să fii organizat și fără una atunci foarte bine, dar nu uita să îți scrii undeva cu litere mari obiectivele pentru a-ți aminti mereu de ele și ce trebuie să faci pentru a le atinge. De asemenea poți folosi aplicația din calculator și de pe telefon dacă nu vrei să cumperi una.

Sper că v-a folosit articolul meu despre agende.